Η εταιρεία μας πρωτολειτούργησε το 1969  με την επωνυμία  « Αντώνιος και Ελισάβετ Καλής »  στην οδό Αρτης 12 στο Κερατσίνι.Η κύρια ασχολία ήταν το εμπόριο ηλεκτρολογικού υλικού και οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε σπίτια , πολυκατοικίες και καταστήματα  με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.  Τα χρόνια πέρασαν και ορμώμενοι από τη ζήτηση του κόσμου για κάτι καινούριο στο Κερατσίνι ανοίξαμε 2ο ιδιόκτητο κατάστημα χονδρικής – λιανικής  πώλησης ηλεκτρολογικού-ηλεκτρονικού  υλικού και μικροσυσκευών στην οδό Παπανικολή 24  με την επωνυμία « Ηλεκτροχώρος Χρήστος Αντ. Καλής» .

Η πορεία και οι εξελίξεις στα ηλεκτρονικά ήταν αλματώδεις με αποτέλεσμα ( θέλοντας και εμείς να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση, τις καλύτερες τιμές και μεγαλύτερη ποικιλία  προϊόντων ) να προχωρήσουμε στη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος. Ελπίζουμε  πως με αυτόν τον τρόπο  το τρίπτυχο μας «ποιότητα- τιμή-εξυπηρέτηση» να φτάσει σε κάθε γωνιά της  Ελλάδας.

Το σλόγκαν μας από το 1997 «ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ; ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ» πιστεύουμε ότι σας προϊδεάζει για τη δυναμική πολιτική τιμών που ακολουθούμε. Επιπλέον είμαστε κοντά σας σε απόσταση ενός τηλεφωνήματος για οποιαδήποτε απορία  έχετε. Γιατί στο «electrohoros.gr » θέλουμε πάνω απ’ όλα να σας εξυπηρετήσουμε.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας, για αυτό και μετά από 20 χρόνια λειτουργίας στο Κερατσίνι, ξεκινάμε και μία νέα προσπάθεια σε κεντρικό σημείο στην Καλλιθέα κοντά στον ηλεκτρικό σταθμό και αναμένουμε και εκεί την συμπαράσταση σας
Ευχαριστούμε ολόθερμα

ΦΙΛΙΚΑ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΗΣ