Η εταιρεία μας πρωτολειτούργησε το 1969  με την επωνυμία  « Αντώνιος και Ελισάβετ Καλής »  στην οδό Αρτης 12 στο Κερατσίνι.Η κύρια ασχολία ήταν το εμπόριο ηλεκτρολογικού υλικού και οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε σπίτια , πολυκατοικίες και καταστήματα  με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό.  Τα χρόνια πέρασαν και ορμώμενοι από τη ζήτηση του κόσμου για κάτι καινούριο στο Κερατσίνι ανοίξαμε 2ο ιδιόκτητο κατάστημα χονδρικής – λιανικής  πώλησης ηλεκτρολογικού-ηλεκτρονικού  υλικού και μικροσυσκευών στην οδό Παπανικολή 24  με την επωνυμία « Ηλεκτροχώρος Χρήστος Αντ. Καλής» .

Η πορεία και οι εξελίξεις στα ηλεκτρονικά ήταν αλματώδεις με αποτέλεσμα ( θέλοντας και εμείς να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση, τις καλύτερες τιμές και μεγαλύτερη ποικιλία  προϊόντων ) να προχωρήσουμε στη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος. Ελπίζουμε  πως με αυτόν τον τρόπο  το τρίπτυχο μας «ποιότητα- τιμή-εξυπηρέτηση» να φτάσει σε κάθε γωνιά της  Ελλάδας.

Το σλόγκαν μας από το 1997 «ΚΙ ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ; ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ» πιστεύουμε ότι σας προϊδεάζει για τη δυναμική πολιτική τιμών που ακολουθούμε. Επιπλέον είμαστε κοντά σας σε απόσταση ενός τηλεφωνήματος για οποιαδήποτε απορία  έχετε. Γιατί στο «electrohoros.gr » θέλουμε πάνω απ’ όλα να σας εξυπηρετήσουμε.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας, για αυτό και μετά από 20 χρόνια λειτουργίας στο Κερατσίνι.
Ευχαριστούμε ολόθερμα

ΦΙΛΙΚΑ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΗΣ